0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OPROŠTAJNA PORUKA ŠTIMCA: Mi smo nebeski narod, opraštam se ali tu sam da dodam peškir ili ponesem vodu

Objavljeno: 07.11.17 u 11:30

Juče je sve iznenadila vest o tome da Vladimir Štimac više neće učestvovati u reprezentativnim akcijama.

Centar Efesa je to najavio čelnicima saveza nakon Eurobasketa, a sada je i definitivno.

U prvi mah je bilo čudno kada na skraćenom spisku Aleksandra Đorđevića nije bilo ime Štimca. A onda je Joca Antonić objasnio javnosti o čemu se radi, kao i da je Vladimir Štimac doneo odluku da se oprosti od reprezentacije.

Centar je na društvenim mrežama objavio poruku o oproštaju i zahvalio se navijačima:

– Hvala svima na lepim porukama, radio sam sve za zemlju i taj grb, dres i himnu. Za uzvrat sam samo hteo da vidim sreću i ponos ljudi na nas i naša dela, doček na balkonu je nešto što bih poželeo svakom sportisti. Jer, kako kažu, mi Srbi smo nebeski narod. Oprostio se jesam, ali ne znači da neću biti sa njima da ih podržim u svakom trenutku. Možda dodam peškir ili ponesem vodu… Što da ne, oni to sve zaslužuju i više od toga… Srbija iznad svega, napisao je Štimac.

Ovaj košarkaš je osvojio tri srebrne medalje u prethodne tri godine sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu, Olimpijskim igrama i Evropskom prvenstvu, dok je u mlađim kategorijama osvojio dva zlata na Evrobasketu i dva na Univerzijadi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter