1
Košarka

FOTO: KK PARTIZAN

UVERTIRA ZA SUDAR SENIORA: Partizanovi juniori ubedljivi protiv Zvezde, dominacija Marka Pecarskog!

Objavljeno: 05.11.17 u 20:21

Crno-beli su upisali pobedu u susretu sa večitim rivalom rezultatom 78:64, u meču 4. kola domaćeg prvenstva.

Partizanovi klinci napravili su lepu uvertiru za svoj seniorski tim, koji sutra pred svojim navijačima dočekuje aktuelnog šampiona Srbije i Jadrana, a centralna figura meča bio je Marko Pecarski.

Mladi centar je u pobedi nad Crvenom zvedom predvodio crno-bele sa 26 poena i 13 skokova, a odlično ga je pratio kolega iz seniorskog tima, Tadija Tadić, koji je uz 15 poena upisao i pet asistencija i četiri skoka.

Sa druge strane u redovima crveno-belih se više od ostalih istakao Zoran Paunović sa 20 postignuti poena.

Partizan je tako naneo prvi poraz Zvezdi u novoj sezoni, pa sada obe ekipe imaju skor od po tri pobede i jednog poraza.

0
0

1 Komentara

  1. Meni je mnogo glupo vraćati igrače korak unazad iz seniorskog tima u juniore zbog pobede!? U juniorskoj košarci pobede nisu toliko važne koliko formiranje igrača, pa ako si već formirao igrača i kao takvog ga ubacio u prvi tim zašto ga vraćaš korak unazad? Lažeš sebe, a tom detetu ne činiš dobro ako ga pustiš da igra protiv rivala koje je prerastao. Takođe, zavrava se i grobarska javnost da kao partizan pravi igrače, kao dobri su juniori…a Marko Pecarski je dete Zemuna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter