0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SPECJALNE PRIPREME ZA BAMBERG: Košarkaši Zvezde lopte zamenili džojsticima

Objavljeno: 01.11.17 u 17:21

Crveno-beli su iskoristilu malo slobodnog vremena između treninga, pred okršaj sa nemačkim šampionom u Evroligi, da pokažu svoje umeće i u virtuelnoj košarci.

Da dobro barataju loptom košarkaši Crvene zvezde su uverili sve na startu ove sezone, gde su skinuli dva velika „skalpa“ u najelitnijem evropskom takmičenju. Ipak sada su crveno-beli prvotimci odlučili da između sebe „ukrste džojstike“ i pokažu ko je među njima najbolji u popularnoj igrici NBA 2k18.

Izabranici Dušana Alimpijevića su u TC “ Delta City“ održali interno takmičenje u kojem je kao pobednik izašao Stefan Lazarević. Krilni košarkaš je žetoku konkurenciju imao u mladim kolegama, Ognjenu Dobriću i Stefanu Jankoviću koji su činili jedan polufinalni par, dok je Lazaravić do finala stigao preko Nikole Jovanovića.

U finalu smo imali okršaj, koga drugog do Golden Stejta (Lazarević) i Klivlenda (Janković), gde smo imali reprizu prošlosezonskog finala i slavlje virtuelnih Karija, Durenta i drugova.

-Pobedio sam na turniru, a prvi put sam igrao. Češće igram fudbalske simulacije, ali izgleda da sam dobar i u NBA 2k. Volimo ovakve akcije jer uživamo u druženju sa navijačima-, istakao je Lazarević.

Usledio je revijalni deo u kom su Zvezdini prvotimci igrali sa učesnicima turnira i pomogli im da se zagreju pred odlučujuće borbe. Zatim su konzole prepuštene takmičarima turnira koji su nastavili da se bore za vredne nagrade koje KK Crvena zvezda mts i “Delta City“ obezbeđuju trojici najboljih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter