0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

MARINKOVIĆ PRIČAO O ČEMU DO SADA NIJE: O tome šta se to dešavalo sa Zvezdom letos, a i Partizanom

Objavljeno: 01.11.17 u 14:42

Jedan od onih retkih igrača koji je ovog leta odlučio da ostane u taboru crno-belih jeste Vanja Marinković.

Mladi i talentovani košarkaš je stasao u Partizanu i ovo bi mogla da bude sezona koja bi ga lansirala u neki od vrhunskih klubova.

Marinković je dobro počeo ovu sezonu, koristi minutažu i odrešene ruke koje ima od Miroslava Nikolića, a za uzvrat daje dobre role. Mladi bek crno-belih je u razgovoru sa sajt ABA lige otkrio nekoliko zanimljivih detalja prilikom odgovoaranja na pitanja navijača.

Jedno od onih najinteresantnijih je bilo vezano za letošnje spekulacije da Zvezda želi da dovede Marinkovića u svoje redove, na šta je igrač crno-belih rekao da nije istina.

Evo još nekih zanimljivijih pitanja koje je imao Vanja Marinković, a kompletan intervju možete pročitati na sajtu ABA lige:

Koliko još planiraš da ostaneš u Partizanu i kada planiraš da izadješ na draft?

– Za Partizan mene veže mnogo više od ugovora. Videćemo koliko ću ostati. Trenutno ne razmišljam o tome. Dok traje sezona, mislim samo o tome kako najbolje mogu da doprinesem da Partizan pobeđuje.

Ko ti je omiljeni fudbaler, a ko omiljeni košarkaš?

– Crno-beli kapiteni, Saša Ilić i Novica Veličković.

Šta misliš koliko može Partizan NIS u ABA ligi ove sezone?

– Trudićemo se da budemo što bolje plasirani. Liga je dosta ujednačena, već je bilo i nekih iznenađenja, tako da će nijanse odlučivati. Naše je da se potrudimo da budemo najbolji kada bude najpotrebnije. Dokle će nas to odvesti, teško je u ovom trenutku reći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter