5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE GROBARA NAKON POBEDE: Jel’ to Zek Rendolf ili Bugi Kazins, ne to je Samardo Semjuels! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.17 u 20:24

Košarkaši Partizana su ubedljivom pobedom u Zagrebu nad Cibonom i to bez svog najboljeg stralca, Patrika Milera, potvrdili da se nalaze u odličnoj formi.

Navijači crno-belih sa oduševljenjem su propratili meč u „Draženovom domu“, a definitivno najveći utisak na njih ostavio je novajlija pod košem, Samardo Semjuels, koji je blistao na debiju za crno-bele.

Američki centar je na meču protiv Zagrepčana upisao 16 poena i 7 skokova i nagovestio da će biti veliko pojačanje za Partzian, a evo šta su navijači imali da kažu o njegovoj partiji ali  i o igri svoje ekipe generalno:

 

0
0

5 Komentara

  1. Zagorac ce u Bajern kod selektora,a svakako nije prirodno da zavrsi u Zvezdi. Ipak je Zagorac a mi kako rekose neki smo osnovani u Zagrebu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zagorac ako dodje u Partizan to nece biti zbog para….a da a @Narikace bilo bi dobro da kazete koliko ste miliona spirili za tri godine + onih 15 koje je pojela maca.

    0
    0
    Odgovori
    • Ko o cemu k…a o postenju? Imas li imalo obraza? Ugasili ste se. Prodali svoje ime drugom klubu. Drzava vam je u startu upumpala 15 miliona, posle svake godine jos 5-6. I sve ste protracili, a da nista u Evropi niste uradili. Deveto mesto je u Evropi smesno kada se zna sa koliko ste para raspolagali svake sezone. E tome je dosao kraj.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter