0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Delije, pokažite da igrate bolje od Ročestija i Feldina

Objavljeno: 27.10.17 u 19:19

Naravno, ne radi se o pravoj košarci, već simulaciji u popularnoj igrici NBA 2K18.

Turnir u video igrici NBA 2K18, na kome će učesnici imati priliku da igraju protiv košarkaša Crvene zvezde Tejlora Ročestija i Džejmsa Feldina, održaće se od 31. oktobra do 1. novembra u beogradskom tržnom centru Delta siti.

Kako se navodi u današnjem saopštenju, takmičenje organizuju košarkaški klub Crvena zvezda i Delta siti, a četvrtu godinu uzastopno ljubitelji najveće košarkaške simulacije imaće priliku da osvoje nagrade i oprobaju se u duelima „jedan na jedan“ sa prvotimcima crveno-belih. Prijave su ograničene.

Tokom dva dana turnira virtuelni košarkaši će se na soni plejstejšn (Sony PlayStation) konzolama medjusobno boriti za titulu najboljeg, a prvog dana će imati priliku da odigraju partiju protiv prvotimaca Crvene zvezde. Za tri najbolja učesnika predvidjene su nagrade koje će uručiti prvotimci Zvezde.

Prijavljivanje takmičara traje do ponedeljka 30. oktobra na info pultu Delta sitija ili na telefone 011/220-36-24 i 065/220-36-00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter