10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

AKO KEŠELJ ODE: Delije žele ovog momka, jedno ima je apsolutno iznenađenje, da li bi ga navijači prihvatili?

Objavljeno: 24.10.17 u 00:10

Očekivano ili ne, ali vest da će se rastati Crvena zvezda i Marko Kešelj nije iznenadila nikoga, jer krilni igrač nije pokazao ništa od kada se vratio na Mali Kalemegdan.

Očekivalo se da Marko Kešelj bude ‘džoker’ Crvene zvezde, da u svom stilu kada je teško baci trojku sa osam metara. Ipak, bivši reprezentativac Srbije igra možda i najgoru sezonu u karijeri. Navijači ga kritikuju, ne žele ga u timu, a posle ne odlaska u Zagreb, počele su spekulacije o otkazu. Ipak, iz kluba tu vest koju su prenele ‘Novosti’ niko nije potvrdio, ali se tako nešto može nasuliti.

Odlazak iskusnog Marka Kešelja otvara mesto za novo pojačanje. Delije priželjkuju beka Igokee Dorela Rajta, ali tu ima jedan problem. Amerikanac ne bi mogao da zaigra za Crvenu zvezdu do 1. januara. Nema sumnje da bi Dorel Rajt bio veliko pojačanje, jer ima veliko iskustvo igranja u NBA ligi, gde je nastupao za Majami, Golden Stejt, Filadelfiju i Portland.

Jedno ime koje se povezuje sa Crvenom zvezdom je ime Luke Babića. Igrača koji igra upravo na poziciji Marka Kešelja. Krilni igrač nije u planu trenera Cedevite Jure Zdovca. Navodno, 26-godišnji Splićanin ima čiste papire. Sad se postavlja pitanje, ako je ovo i istina, da li bi Delije prihvatile ovog momka, koji je često hvalio crveno-bele:

– Protiv Zvezde je sigurno najteže igrati. Imaju odbranu kakvu malo ko ima u Evropi i teško je zaista igrati protiv njihovih bekova. Da bi uradio nešto protiv njih stvarno moraš dobro da se pripremiš. Potrebno je da igraš timsku igru bez izgubljenih lopti, da igraš pametno, tako da mislim da su oni nekako najizazovniji. Pre je bilo teško igrati i protiv Partizana, ali poslednjih godina mnogo je teže protiv Zvezde. Ona trojka Nolana Smita u Areni u polufinalu ABA lige je bila neka prekretnica za Partizan da krenu dole. Nadam se da će se Partizan vratiti na bolje dane. Potrebno je to košarci i ovoj ligi – rekao je Babić svojevremeno.

0
0

10 Komentara

  1. Ako nismo prihvatili Centra Cedevite Bilana, zasti bi smo njega, tako da pojacanja trazimo i dalje na krilu i centru….Mozda Zagorac bude taj koji nam nedostaje pod uslovim da ugovor potpise bar na dve godine !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma kakav Luka Babić, nema on pojma, pa da je dober ostao bi u Cedeviti, ovako može jedino da pređe u onaj najmanji od najmanjih katoličkih klubova iz Zagreba sa trenutnim prebivalištem u Humskoj ulici, a u Zvezdu može namesto Kešelja da dođe only Rajt, pa makar do kraja godine igrao samo Euroligu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdi uopste ne treba igrac ovakvog profila, cista glupost.Zvezda trazi 3-4, a Babic je vise 2 nego 3. Ne znam kome pade na pamet ovakva glupost

    0
    0
    Odgovori
  4. Doler rajt da je pametan ne bi uopste razmatrao ponudu zvezde i otisao u neki jaci evropski klub,a ne u mutanta sa malog kalemegdana fmp-2,posto oni i nemaju svoj maticni naziv kluba zvezda!?

    0
    0
    Odgovori
  5. Naravno da je bolje da dodje Dorel to je covek koji moze da pogodi i za 3 i za 2 dok babic po meni nije nikakav ofanzivni igrac… (ne gledam nacionalnost samo igracke kvalitete )

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter