3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RASTANAK: Da li Zvezda oslobađa mesto za novo pojačanje?

Objavljeno: 23.10.17 u 22:04

Košarkaški klub Crvena zvezda je ovog leta promenio skoro kompletan tim, a rezultati na početku sezone su ispod očekivanja, te nešto mora da se menja.

Vratio se u Crvenu zvezdu da svojim iskustvom i hrabrošću pomogne mladim igračima. Ipak, posle pet odigranih utakmica u ABA ligi i dve u Evroligi, crveno-beli su blizu odluke da se rastanu sa Markom Kešeljom. Bar tako pišu ‘Novosti‘.

Naime, bivši reprezentativac Srbije nije putovao sa crveno-belima za Zagreb i menjao ga je Dejan Davidovac. Kešelj je u Evroligi odigrao samo sedam minuta protiv Barselone, ali se nije ‘upisao’ u listu strelaca. Protiv Žalgirisa nije ulazio na teren.

FOTO: STARSPORT

Da li bi Crvena zvezda ovim potezom mogla sebi da oslobodi mesto za novo pojačanje?

0
0

3 Komentara

  1. nije keselj kriv ako ga trener postavlja da igra to sto nikada nije ni igrao ovaj mlad covek po meni i nije za trenera zvezde posteno jos je on mali i zelen za ovakav tim

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovo je realno imao je sansu nazalost nije iskoristio i to je to jer Zvezda nemoze da ceka a vrlo brzo ce se znati ko dolazi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter