0
Košarka

MAJK MELOUN: Jokić mora bude agrasivniji, tri šuta za meč je premalo

Objavljeno: 23.10.17 u 17:20

Trener Denvera Majk Meloun zamerio je srpskom centru na tome što ponekad uzima zaista premalo šuteva za nekog ko je nosioc jedne ekipe.

Ekipa iz Kolorada zabeležila je prvu pobedu u novoj sezoni, savladavši Sakramento sa 96:79, a Jokić je ovaj meč završio bez poena, uz svega tri šuta ka košu za 30 minuta na parketu.

Međutim srpski košarkaš je nedostatak košgeterskog učinka nadoknadio na drugoj strani, pa je protiv Kingsa zabeležio devet skokova i podelio sedam asistencija. Ipak trener Nagetsa Majk Meloun smatra da Jokić mora mnogo više da šutira nego što je to bio slučaj u ovom meču.

-Voleo bih da Jokić šutira više od tri puta na utakmici, to se podrazumeva. Trebalo bi reći da je i Sakramento odradio odličan posao na njemu. Ono što raduje kod Nikole, jeste da neće da forsira ako ne treba. Imao je devet skokova, sedam asistencija i ekipa je pobedila, a on je srećan. To dovoljno govori o njemu- rekao je Meloun.

Ipak on smatra da srpski košarkaš mora da pokaže mnogo ivše agresivnosti u narednim utakmicama.

-Radićemo na toma da Jokić uzima više šuteva, on je veoma važan za naš tim. Želimo i mora da bude u napadu agresivniji- zaključop je trener Denvera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter