9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

KAKAV ‘HLADAN TUŠ’: Poruka Samjuelsa koja se Grobarima nimalo neće svideti (FOTO)

Objavljeno: 23.10.17 u 22:25

Samardo Samjuels je u Partizan stigao kao mega pojačanje, Grobari su oduševljeni dolaskom Jamajčanina, ali ‘ljubav bi mogla da pukne’, a da on nije loptu bacio košu.

Novi centar crno-belih u stilu fudbalera Leonarda da Silve Souze se svaki dan oglašava na svom Instagram profilu. Ovoga puta poruka Jamajčanina se neće svideti Grobarima.

– Nisam zabrinut. Gde god sam igrao pokazao sam nulu lojalnosti. Žao mi je ako zvučim neprijateljski, ali ovde sam zbog posla – napistao je Samjuels.


Jamajčanin neće debitovati u Evrokupu protiv Bilbaa u Baskiji, već četiri dana kasnije protiv Cibone.

0
0

9 Komentara

  1. Ovo je obican otpadak,cim je on bas izabrao nas a ne neki finansijski jaci klub,bice dmejurija sa njim cim on kaze da je u punoj formi!?!?

    0
    0
    Odgovori
  2. Obican legionar koji mnogo sebe dize,nista taj nece pokazati zivi bili pa videli,to je kao suma i fudbalu,upamtite ovo!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A sta su ostali i sta je je vise od pola tima Partizana nego legionari !? Covek se jos nije ni skinuo niti odigrao minut u Partizanu ali evo prepametnih i vidovitih kriticara koji ga vec proglasise promasajem !? I mene brinu njegove kratke episode u zadnja dva kluba za koje je nastupao ali opet valja sacekati i videti ga na delu pa tek onda donositi kriticke komentare. Jedno je sigurno, i da samo stoji u reketu, sigurno ce biti bolji i korisniji od Tomica, Salica i Gavrilovica zajedno.

      0
      0
      Odgovori
  3. Nula je vas engleski. Napisao je da ga nijedan tim nije prema njemu pokazao vernost… paljenje vatre bez razloga samo da bi se nesto napisalo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter