Svi u Los Anđelesu nadaju se da povreda stopala nije ozbiljna kao što se činilo u prvi mah.

Povezane vesti

Stopalo, a ne zglob kao što se činilo u prvi mah. Miloš Teodosić noćas je na rukama saigrača napustio parket usled povrede bez kontakta koju je zaradio u meču protiv Finiks Sansa.

Plejmejker Los Anđeles Klipersa zabrinuo je bukvalno sve, posebno trenera Doka Riversa, koji je velike nade polagao u organizaciju igre srpskog asa.

Samo sam video da leži, nisam video šta se desilo, samo je rekao da je stopalo. Definitivno je povreda stopala samo ne znamo šta je tačno još uvek. Na štakama je, njega nikada ne vidite da je previše radostan, ali sada mu je teško jer je došao ovde da igra košarku, a ne da se povredi. Zato se nadamo da se nije povredio ozbiljnije – izjavio je Rivers posle utakmice.

Bolovi su bili učestali tokom prve dve četvrtine, pa je morao da izađe napolje, inače, kaže Rivers, Teodosić sam ne bi želeo da napusti teren.

– On ne pada tako, moja prva pomisao je bila da je jako loše, jer to je Miloš, on igra kroz sve i mislio sam o mnogo stvari. Moraćemo da aktiviramo Džuvana jer imamo tri veterana na mestu beka – rekao je Rivers.