0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Euroleague

SAMJUELS U ‘PIONIRU’: Novi centar Partitzana se oglasio iz svog novog doma! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.17 u 20:58

Novi centar Partizana neće nastupiti na večerašnjoj utakmici protiv Igokee, ali će iz hale uživo bodriti svoje nove saigrače u pohodu ka trećem vezanom trijumfu.

Kako je Samardo Samjuels tek u četvrtak doputovao u Beograd, nije bilo vremena da se adekvatno pripremi za meč petog kola regionalne lige i na terenu pomogne saigračima.

Ipak on će večeras imati šansu da oseti atmosferu u hali „Alaksandar Nikolić“ i užvo pogleda igru svojih novih timskih drugova, a Jamajčanin se iz svog novog doma oglasio putem svog „Instagram“ profila.

 

Waiting on that moment I have many reasons that’s all I needed I thought I was done proving myself I guess not….. #onlyjahknow💚💛❤️

Објава коју дели Samardo Samuels (@warrior024) дана

-Čekajući na taj trenutak. Imam mnogo razloga, to je sve što mi je potrebno. Mislio sam da sam završio sa dokazivanjem, ali izgleda da nije tako-, napisao je Semjuels ispod fotografije.

Iz dvorane „Aleksandar Nikolić“: Petar Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter