0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

STOTKA NA POLUVREMENU: Partizan i Igokea u egalu nakon efikasnog prvog dela utakmice

Objavljeno: 21.10.17 u 21:38

Prvo poluvreme utakmice između Partizana i Igokee, u dvorani „Aleksandr Nikolić“ završeno je rezultatom 50:50, a izvesno je da nas u nastavku čekuje dosta uzbuđenja.

Tim iz Aleksandrovca je tokom većeg dela prvog poluvremena imao rezultatsku prednst, najviše zahvaljujući Dorelu Rajtu, koji je predstavljao nerešivu enigmu za odbranu crno-belih.

Nekadašnji košrakšaš Golden Stejta poagađao je sa svih pozicija i prvo poluvreme završio sa 18 poena i zahvaljujući njemu Igokea se početkom druge deonice odlepila na 32:25, što je bila i najveća prednost gostiju.

Gosti su veći deo druge deonice uspeo da drži tim Mute Nikolića na 5-6poena zaostatka, ali je Partizan na dva minuta pre odlaska na odmor uspeo da dođe do rezultatsko egala, a konačan rezultat prvog poluvremena doneo je Vanja Marinković, trojkom u poslednjim sekundama.

U ekipi Partizana raspoloženiji od ostalih je Najdžel Vilijams-Gos, koji je u prvim 20 minuta upisao 14 poena i četiri asistencije, dok je Patrik Miler uz isti broj asistencija imao 9 poena. Marinković i Andrić su dodali po šest poena.

Kod Igokee uz Rajta se istakao još i Radivojević sa osam poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter