0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE OVO OLAKŠATI ODLUKU ĐORĐEVIĆU: Slovenija i Turska saopštile spisak za ‘prozore’

Objavljeno: 19.10.17 u 11:53

Bliže se famozni FIBA ‘prozori’ u novembru, a savezi već uveliko saopštavaju spiskove igrača na koje računaju u kvlafikacijama za Svetsko prvenstvo.

‘Rat’ FIBA i Evrolige se nastavlja, preko ‘prozora’. Dok Evroliga tvrdi da njeni timovi neće pustiti igrače da u sred takmičenja igraju za nacionalne timove, selekcije uveliko upravo te momke zovu. Danas su svoj spisak saopštili šampioni Evrope Slovenci, ali i Turci.

Tako su se na spisku evropskih šampiona iz evroligaških timova našli Luka Dončić, Entoni Rendolf, Aleksej Nikolić, Zoran Dragić, Edo Murić i Jurij Macura.

Kod Turaka su to Doguš Blbaj, Birkan Batuk, Sinan Guler, Muhamed Ali, Melih Mahmutoglu, Bariš Hersek i Egehan Arna. Svesu to igrači iz Anadolu Efesa i Fenerbahčea.

Da li će ovo pomoći našem selektoru Aleksandru Đorđeviću da skocka naš tim i da li će se u njemu naći igrači iz Evrolige?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter