0
Evrokup

ODLIČNE VESTI ZA CRNO-BELE: Novi peh za Ritas, na Partizan bez dvojice važnih igrača!

Objavljeno: 18.10.17 u 13:30

Pored već najavljenog odsustva Australijanca Bena Madžena, Litvanci će u Beogradu biti lišeni i pomoći startnog plejmejkera.

Nisu crno-beli jedini koji muči muku sa igračkim kadrom. Dok Miroslav Nikolić za večerašnji meč neće moći da računa na Marka Čakarevića, kao ni na novopridošlo pojačanja Samarda Semjuelsa, a sa druge strane muke sa sastavom muči i njegov kolega Rimas Kurtinaitis.

Naime uz već naveden izostanak Bena Madžena, koji se povredio u meču litvanskog šampionata protiv Klajpeda, Kurtinaitis neće moći da računa ni na Krisa Kramera koji je doživeo povredu butnog mišića u meču protiv Neptunasa i nije doputovao sa timom u Beograd.

Kramer u litvanskom prvenstvu na startu sezone ima prosek od 8.9 poena i 5 asistencija po utakmici i sigurno da će njegov izostanak biti ogroman peh za Ritas koji bi Partizan mogao da iskoristi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter