0
Košarka

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

TEO O AMERICI: Postoji jedna stvar koja smeta…

Objavljeno: 17.10.17 u 23:56

Od Miloša Teodosića navijači u Srbiji, ne bez razloga, očekuju da na samom početku NBA karijere pokaže da nije bez razloga označen kao jedan od najboljih plejmejkera sveta.

Godinama je plej LA Klipersa oduševljavao navijače Olimpijakosa, CSKA i reprezentacije Srbije, dok su mu se protivnici divili. 

Sad je red da taj „osećaj“ prenese na NBA ligu.

A da bi do toga došlo, neophodno je da i okruženje bude pravo, takvo da iz njega izvuče najbolje.

No, reprezentativcu Srbije ipak nešto nedostaje…

Mnogo sam dalje od Srbije, Valjeva, Beograda. Ne mogu baš da „skoknem“. Ali dobro, takav je posao. Nisam sanjao NBA, ali sam želeo da je probam, što sam i uradio, rekao je popularni Teo u intervjuu „Večernjim novostima“.

Priznaje da su mu saigrači mnogo pomogli:

Saigrači su mi sjajnim odnosom olakšali uklapanje. Hvala im na tome. Zadovoljan sam onim što je urađeno tokom priprema, spremni ulazimo u sezonu. Najvažnije nam je uigravanje na terenu, a to će s vremenom doći na svoje.

Nije samo ekipa drugačija. Nakon šest godina u Moskvi, po hladnoj ruskoj klimi, usledila je selidba u topli Los Anđeles. Ipak, ono što ga je dočekalo čini se da ne smeta lucidnom plejmejkeru:

Mnogo je sunca i nema slojevitog oblačenja. Zasada nisam video negativne strane. Los Anđeles je veliki grad u kome se sve završava kolima, nema šetnje, ali sam na to navikao i u Moskvi, pa me nije iznenadilo, dodao je Teodosić.

Klipersi sezonu počinju u noći između subote i nedelje, kada od 4:30 po našem vremenu gostuju Finiks Sansima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter