0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV NIKOLIĆ: Dobro je za Partizan da se pojavio čovek kao Mijailović

Objavljeno: 16.10.17 u 16:38

Trener crni-belih izjavio je da veruje da će novi predsednik uspeti da sredi situaciju u klubu.

Ostoja Mijailović od petka će zvanično preuzeti dužnost predsednika KK Partizan a Miroslav Nikolić smatra da je bilo krajnje vreme da klub dobije prvog čoveka.

-Smešno je da Partizan kao institucija nema predsednika. Pre 20 godina sam bio u Partizanu i znam koliko znači da klub ima jaku upravu. Verujem se da će predsednik da nas ‘namesti’, dobro je što se ovakav čovek pojavio- rekao je popularni Muta.

Takođe trener crno-belih je istakao da se neće ništa menjati što se tiče njegovog rada, kao i da ima potpunu podršku novog predsednika.

-Što se tiče sportskog dela, ne dam da mi se mešaju u rad, iako poštujem svačije mišljenje. Sportski sektor biće jedino moj deo i kao starom partizanovcu imam veliki motiv da vratim Partizan gde mu je mesto. Ipak, pitanje je šta je realno.Ove godine fokus je na vraćanju dugova, u narednu ćemo ući sa boljim sastavom.- zaključio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter