3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEMA KRAJA MUKAMA: Kako će Partizan bez dvojice nosilaca igre u Zadru? (FOTO)

Objavljeno: 14.10.17 u 15:50

Na dan utakmice u Zadru pojavila se informacija da će Partizan potencijalno igrati bez dvojice standardnih igrača.

Novi problemi za tim Miroslava Mute Nikolića. Poraz od Albe u Berlinu u okviru Evrokupa nije doneo samo ubedljiv poraz već i povrede dvojice igrača koji puno utiču na igru crno-belih.

Kako ‘Blic’ prenosi Marko Čakarević će sigurno propustiti neugodno gostovanje u Zadru, zbog povrede lista, te će umesto njega u rosteru biti mladi Tadija Tadić.

FOTO: STARSPORT

Ono što još više može da brine jeste potencijalni izostanak Patrika Milera, koji je povredio prst i pod velikim je znakom pitanja za današnji susret.

Amerikanac je bio jedan od boljih igrača u uvodnih nekoliko utakmica i sada će odgovornost maksimalno morati da preuzme Najdžel Vilijams-Gos.

FOTO: STARSPORT

Meč 4. kola ABA j.t.d. lige između Zadra i Partizana igra se danas od 17 sati. Oba tima imaju po skor od jedne pobede i dva poraza.

0
0

3 Komentara

  1. Kakooo..??? LAKKKO, cakarevic na da nije ‘nosilac’, nego on nema sta da trazi u KKP, samo bi u raspaloj i ugasenoj KKcz MOZDA imao mesta kao ZAMENIK kapitena Fice Maloggg mu tatinog patrljka k’o i on sam sto je.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter