8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ PRED FMP: Oni su uigraniji, ali moramo da počnemo da pobeđujemo!

Objavljeno: 06.10.17 u 13:07

Košarkaši Partizana se u subotu u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ sastaju sa FMP-om iz Železnika u trećem kolu ABA j.t.d. lige.

Biće to prvi ovosezonski duel pred domaćim navijačima, naravno, kada se radi o zvaničnim utakmicama. Očekuje se da Grobari od 19 časova naprave odličnu atmosferu i pokrenu tim sa mrtve tačke posle dva uvodna poraza na dva gostovanja u Skoplju i Baru.

Trener Partizana Miroslav Nikolić najavio je da njegovi igrači dati sve od sebe da konačno počnu da dobijaju mečeve.

– Za nas je svaka utakmica veoma važna i tako moramo da pristupimo. Naš protivnik je ekipa koja ima sistem i koja je u ovom trenutku uigranija od nas. Ipak to kod nas ne menja ništa i mi moramo da damo sve od sebe kako bi krenuli da pobeđujemo – naglasio je Nikolić.

Povratnik u redove crno-belih, centar Đoko Šalić veruje u pobedu na sutrašnjem meču.

– Iza nas su prva dva kola iz kojih smo, nadam se, izvukli dovoljno pouka. Sada moramo gledati ispred sebe i biti 100 odsto usmereni na utakmicu sa FMP-om. Verujem da ćemo sutra od prvog minuta odigrati onako kako trener od nas zahteva i da ćemo borbenom igrom uspeti da dođemo do pobede – rekao je Šalić.

Prodaja ulaznica za sutrašnji meč počela je danas, (300 dinara – tribine, 500 dinara – parter, 1.200 dinara – bela loža, 1.500 dinara – VIP loža, 10.000 dinara – počasna mesta pored terena), a tokom sutrašnjeg dana karte se mogu kupiti od 10 do 16 časova u poslovnici Ticketline-a na Novom Beogradu i u hali „Aleksandar Nikolilć“ od 10 časova do početka meča.

0
0

8 Komentara

  1. ….Lazu lazu te da vrijeme lijeci sve….vi volite ove hrvatske obrade tipa ono…dobro pamtim sveee… ha ha ha….i Dubrovacki trubaduri…..,a to cete i ostati…..mislim trubaduriiii ha ha ha…..

    0
    0
    Odgovori
  2. …’uigraniji’, a zasto su uigraniji, dok si ti bio sa repkom STA SU RADILI „POMOCNICI“, ZASTO CANAK NIJE OSTAO, ZASTO Muto pricas ono sto SVI vidimo, da KKP nema igru, nema odbranu, nema akciju, nema koncept i sistem decenijama stvaran, zar si dosao da nam pricas ono sto i LAIK „VIDI“, nego POCNI sa pricom zasto KKP nije u stanju da dovodi odlicna pojacanja, za razliku od JUCE osnovanog KK koji je PREUZEO ime od nebitne i ugasene KKcz, KAKO TO da oni imaju novca, a mi ne..??? To Muto kazi jasno i glasno, a ne kao i Dzikic da zabijes glavu u pesak i na kraju jos jedne neuspesne sezone ODES-OBAVLJENOG ZADATKA ZA SEGREGATORA SRB. !!!
    PS da dodam jos jedno, GROBARI su UVEK TU ZA NAS KKP, ALI MI NECEMO DATI PODRSKU ONIMA KOJI CUTE, OBICNIM KLIMOGLAVCIMA I BEZKICMENJACIMA, DOK NAM SVESNO, CILJANO I KRIM. NACINIMA UNISTAVAJU VOLJENI KK, DOK DRUGI MRTAV, UGASEN i AUTODEVASTIRAN OD STRANE NJIHOVIH „LEGENDI“ PODIZU I ABOLIRAJU/AMNESTIRAJU !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. …’uigraniji’, a zasto su uigraniji, dok si ti bio sa repkom STA SU RADILI „POMOCNICI“, ZASTO CANAK NIJE OSTAO, ZASTO Muto pricas ono sto SVI vidimo, da KKP nema igru, nema odbranu, nema akciju, nema koncept i sistem decenijama stvaran, zar si dosao da nam pricas ono sto i LAIK „VIDI“, nego POCNI sa pricom zasto KKP nije u stanju da dovodi odlicna pojacanja, za razliku od JUCE osnovanog KK koji je PREUZEO ime od nebitne i ugasene KKcz, KAKO TO da oni imaju novca, a mi ne..??? To Muto kazi jasno i glasno, a ne kao i Dzikic da zabijes glavu u pesak i na kraju jos jedne neuspesne sezone ODES-OBAVLJENOG ZADATKA ZA SEGREGATORA SRB. !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter