0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Danas su i Partizan i Zvezda pod obručima

Objavljeno: 04.10.17 u 08:42

Košarkaški dan je pred nama, a uživaće i navijači Partizana, ali i Crvene zvezde, jer oba tima čekaju nove bitke na Jadranu.

Prvi će na teren Partizan i to u Baru protiv Mornara. Tim sa primorija je slavio u Superkupu pre deset dana, ali su crno-beli tada imali tek nekoliko odrađenih treninga sa novim šefom stručnog štaba Miroslavom Nikolićem. Cilj ‘parnog valjka’ je prva pobeda u regionalnom takmičenju, a pravi derbi očekuje nas od 17 časova na Areni sport jedan.

Samo dva sata po završetku ovog duela u Beogradu nas čeka derbi 2. kola ABA lige. Crvena zvezda u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuje Mega Bemaks. Oba tima u dvoboj ulaze posle pobeda, ali su crveno-beli veliki favorit. Meč je takođe na Areni sport jedan od 21 čas.

Kada je reč o ostalim sportovima, opet od fudbala ni traga ni glasa. Jutro će obeležiti tenis na Sport klubu, a u toku dana možete pogledati hokejašku KHL ligu i italijansku odbojku. Fudbal je na programu tek sutra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter