1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NBA RITAM: Zvezdinih ‘devet krugova pakla’ u oktobru (RASPORED)

Objavljeno: 04.10.17 u 13:46

Crvena zvezda je u septembru odigrala samo jedan zvanični meč i zabeležila pobedu, ali je pravi ‘pakao’ čeka u oktobru, čak devet utakmica od toga četiri u Evroligi.

Što je odmora bilo, bilo je. Sada se kreće punom parom. Od danas, pa narednih 26 dana Crvena zvezda će odigrati devet utakmica, od toga četiri u Evroligi i pet u ABA ligi. Da stvar bude ‘paklenija’, crveno-bele u regionalnom takmičenju čekaju derbi mečevi.

Krenimo od domaćeg takmičenja gde Zvezda već danas od 21 čas igra protiv Mega Bemaksa. Već u subotu sledi put za Ljubljanu, pa sedam dana kasnije dolazi Budućnost u Beograd, pa se ide u Zagreb na noge Cedeviti. Na kraju 30. oktobra u srpskoj prestonici gostuje MZT Skoplje.

Kada je reč o Evroligi, Crvena zvezda sledećeg petka gostuje Žalgirisu u Kaunasu. Sedam dana kasnije u Arenu stiže Barselona, a onda sledi sedmica pakla. Prvo 24. oktobra gostovanje Himkiju, pa dva dana kasnije Makabiju iz Tel Aviva.

‘Devet krugova pakla’ je pred četom Dušana Alimpijevića.

RASPORED UTAKMICA U OVOM MESECU:

4. oktobar: Crvena zvezda – Mega Bemaks
8. oktobar: Olimpija – Crvena zvezda
13. oktobar: Žalgiris – Crvena zvezda
15. oktobar: Crvena zvezda – Budućnost
20. oktobar: Crvena zvezda – Barselona
22. oktobar: Cedevita – Crvena zvezda
24. oktobar: Himki – Crvena zvezda
26. oktobar: Crvena zvezda – Makabi Tel Aviv
30. oktobar: Crvena zvezda – MZT Skoplje
 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter