1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ALIMPIJEVIĆ I BJELICA SAGLASNI: Želimo da krenemo dobrim rezultatom

Objavljeno: 29.09.17 u 14:28

Košarkaši Crvene zvezde počinju novu sezonu u nedelju, kada protiv ekipe Mornara iz Bara „otvaraju“ ovogodišnje izdanje ABA lige.

To će Zvezdi biti treći duel sa timom iz Bara, a na konferenciji za medije pred utakmicu koja će biti odigrana u dvorani „Aleksandar Nikolić“ pričali su trener Dušan Alimpijević i Milko Bjelica, krilni centar kluba.

Prvi se okupljenim novinarima obratio Milko Bjelica:

Izuzetno je važno da krenemo pozitivnim rezultatom u prvih nekoliko utakmica, znamo koliko su i ranije u krajnjem zbiru značile te uvodne pobede. Dobro smo se pripremili i spremni smo za početak, rekao je Bjelica, koji je pozvao pristalice crveno-belih da dođu u što većem broju na premijernu utakmicu i pruže podršku timu Crvene zvezde:

Ekipa Mornara je i prošle sezone imala velike ambicije, znamo koliko neugodni mogu da budu. Čeka nas veliki posao, i moramo da idemo utakmicu po utakmicu, da ih igramo sa velikom energijom, a prvi cilj je ponavljam, da krenemo dobro. Fokusiraćemo se na našu igru, rekao je Bjelica.

Nakon njega, reč je uzeo trener Dušan Alimpijević: „Svaka prva utakmica je najvažnija u sezoni. Vrlo je važno da krenemo na pravi način, jer sada ova količina rada koju smo uložili u pripremnom periodu treba da seisplati i kroz rezultat. Mornar je bio vrlo aktivan u prelaznom roku i time je pokazao svoje ambicije. Svesni smo da je raspored lak ili težak, kakvim ga mi učinimo. Znamo da je uloga favorita na nama i moramo da je prihvatimo. Verujem da smo spremni za sve izazove“ rekao je Alimpijević i takođe pozvao navijače da dođu u velikom broju na premijeru i pruže podršku timu Crvene zvezde mts.

Utakmica 1. kola Crvena zvezda mts – Mornar Bar igra se u nedelju od 21 sat. Prodaja „paketa“ ulaznica za dve utakmice (Mornar i Mega) počela je u petak.

Premijernu utakmicu šampiona ABA lige jtd direkno će prenositi TV „Arenasport“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter