6
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOKIĆ OTKRIO NA ‘MEDIJA DEJU’: Jednom ne igraš, odmah si izdajnik! Posle Rija sam bio ‘prazan’… (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.17 u 12:20

Srpski košarkaš Nikola Jokić priznao da su mu veoma teško pale prozivke nakon odluke da ne nastupi za Srbiju na nedavno završenom Evrobasketu.

Košarkaš Denver Nagetsa je ‘otvorio dušu’ pred kamerama i objasnio zbog čega nije igrao na Evropskom prvenstvu gde je Srbija osvojila srebro.

– Mislim da sam znao da neću nastupati za reprezentaciju pošto sam bio skroz ‘prazan’ nakon srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Bio je to vrhunac moje karijere, nešto ogromno. Olimpijske igre, nacionalni tim, dres, himna, Srbija… A onda sam došao ovde i rekao sebi da moram ponovo sve ispočetka. Bio sam umoran i ispražnjen, jednostavno sam znao da moram da uzmem odmor kako bih se oporavio, radio na svom telu i pripremio za sledeću sezonu – kazao je Jokić.

On se osvrnuo i na kritike koje su mu stizale zbog te odluke.

– Posle poraza u finalu Evrobasketa od Slovenije, dobio sam mnogo poruka i bio sam neprijatno iznenađen jer su bile jako loše. Ali, ljudi su takvi – kada ne igrate jednu godinu za reprezentaciju, bićete etiketirani kao izdajnik. Barem je to moje mišljenje – iskren je srpski košarkaš i dodao:

– Moram da se poboljšam i da radim na svom telu, tako ću napredovati. U teretani sam morao da radim neke stvari koje nikada u životu nisam radio. Telo je kao alat, što je ono bolje, vi ćete biti bolji radnici. Mnogo će mi značiti kada sam brži, više skačem i budem jači. Imaću samopouzdanje, a to će mi biti od velike pomoći – smatra Jokić.

Pripremio: Ivan Cvetković

 

0
0

6 Komentara

  1. Do sada te niswm mrzio zbig uzostanka,al da kazes dasi se ispraznio pislje Rija: PTRETERO SI DRUSKANE,bolje da nisi reko nista.

    0
    0
    Odgovori
  2. Preskoči jednu sezonu NBA lige. Šta je 15 utakmica selekcije (računajući i pripremne) u odnosu na 82 utakmice NBA lige (bez plej ofa). Nemoj da dobijes upalu mišića.

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba te proterati… Zbog takvih izdajnika nam nema napred,ne samo u sportu vec i na drugim poljima… Gledaj ti svoju karjeru i promeni ime u Makjl ili neko drugo americko!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter