0
Košarka

‘KRALJ’: Bogdan je šarmirao voditeljku, a onda pokupao da je nauči da izgovori ‘baklava’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.17 u 11:54

Bogdan Bogdanović bio je zvezda ‘medija deja’ u Sakramentu gde je pokazao veliko znanje u NBA 2K, a pokušao je i simpatičnu voditeljku da nauči Srbiju.

Srpski reprezentativac dao je opširan intervju za klupsku fejsbuk stranicu, a tokom razgovora sve vreme je igrao video igricu NBA 2K i pokazao se veoma dobro.

– Sve je ovo za mene novo, a kada je nešto novo sigurno je da ćeš uživati. Drago mi je da sam ovde, mogu da pomognem ostalim igračima jer volim timsku igru. Kada je nešto novo sigurno je da ćeš uživati. Lakše je naći motivaciju, i drago mi je da sam ovde. Mogu da pomognem ostalim igračima da budu bolji, ja volim timsku igru – počeo je Bogdan Bogdanović.

Sledeće pitanje bilo je vezano za omiljeni sement igre.

– To je piken rol i mislim da sigurno mogu da učinim druge igrače boljim. Više sam timski igrač.

O dolasku u NBA imao je opširnije obrazloženje.

– U Evropi se igra drugačija košarka, timovi se grade da bi te godine osvojili titulu, a ne da se pravi franšiza. To je skroz drugačiji sistem. U NBA je mnogo bolja organizacija. I osetio sam da je vreme. Uradio sam sve što sam mogao da uradim sa svojim timovima u Turskoj i Srbiji i osvojio sve trofeje.

Kasnije je Bogdan pokušao voditeljku da nauči da kaže zdravo, vulkano i baklava, a pogledajte da li je u tome uspeo na 2:20:00 snimka:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter