1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK PARTIZAN

UGOVOR NA ČETIRI GODINE: Pecarski potpisao, pa govorio o snovima, ima ih još dva… (FOTO)

Objavljeno: 25.09.17 u 18:10

Tokom promocije novog dresa Partizana u Kombank areni, sa novinarima je popričao i novi krilni centar crno-belih i velika budućnost kluba, Marko Pecarski.

Mladi reprezentativac Srbije i član selekcije koja se nedavno popela na krov Evrope sada će svoj košarkaški put krčiti kroz Partizan. I to je, kako sam kaže, bila najbolja odluka za njega.

– Od malih nogu navijam za Partizan i jako sam srećan što sam ostvario taj decački san. Posebnu čar mi daje to što mi je otac ovde igrao, naravno. Čuo sam za njegova kucanja iza leđa, ali ih nisam previše gledao – rekao je Marko Pecarski novinarima tokom predstavljanja novog dresa ‘parnog valjka’.

Ostvario je jedan san, ostala su mu još dva.

– Pored Partizana, i NBA mi je takođe veliki san. Ali i reprezentacija, naravno. Ipak, ne razmišljam mnogo o tome, tek sam ušao u seniorsku košarku, potpisao sam upravo ugovor sa Partizanom na četiri godine, moram još dosta da učim, spreman sam na to, verujem da ću imati minutažu naredne sezone i da ću je iskoristiti – najavio je Pecarski.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo,jedan komentar da je Kk Partizan,ekipa koja je bila ozbiljna ekipa u Evroligi,pojacao roster za jednog igraca kakav je Pecarski!!! Hvala malisa sto si potpisao za najtrofeniji klub na Balkanu..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter