5
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PROMOVISAO NOVI DRES: Prve reakcije kažu da je brutalan! Šta vi mislite? (FOTO)

Objavljeno: 25.09.17 u 15:35

U beogradskoj Kombank areni održana je promocija novog dresa KK Partizan. Prve reakcije su izuzetno dobre.

Novi tim, nov i dres. Partizan je od ove godine dobio novog sponzora i u pitanju je kompanija ‘Under Armour’, koja će proizvoditi dresove za crno-beli tim.

Danas je održana promocija novih garnitura i čini se bi ovogodišnji izgled košarkaša mogao da bude jedan od boljih u poslednjih nekoliko godina.

Dres je nešto drugačiji od prethodnih, najviše jer će reklame sponzora biti u bojama kluba, umesto dosadašnjeg ‘šarenila’.

– Izuzetno smo zadovoljni što je jedan relativno mlad a veoma uspešan brend postao deo crno-bele porodice. Uz nekoliko iskusnijih, naš tim pretežno čine mladi i perspektivni igrači, a tu se sjajno uklapa ‘Under Armour’, koji je verovatno najperspektivniji u svojoj oblasti na celom svetu.  Uvek su mladi stasavali uz starije i iskusnije, tako da smo ubeđeni da će ova saradnja biti na obostrani zadovoljstvo – izjavio je poslovni direktor KK Partizan Dejan Kijanović.

Kakve su vaše impresije?

0
0

5 Komentara

  1. Dres je vrh, lepsi nego zvezdin moram da priznam, najk je zvezdi napravio ocajne dresove, sorcevi kao padobran, ovi partizanovi su vrh! Svaka cast

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter