0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN KOMPLETIRA(O) TIM: Nova dva potpisa u Humskoj

Objavljeno: 25.09.17 u 14:50

Polako je stvoren tim koji će predstavljati Partizan u predstojećoj sezoni, a sa današnja dva potpisa osigurane su pozicije pod obručima.

Tim koji je nastupio na ABA Superkupu u Baru biće biće pojačan novajlijom Patrikom Milerom, ali i potencijalno centrom, što je pre nekoliko dana i najavio trener Miroslav Muta Nikolić.

Ipak, sa nova dva potpisa, može se reći da su pozicije pod košem koliko-toliko popunjene.

Danas su parafe na ugovor stavili centar Đoko Šalić, povratnim u crno-beli tim, kao i Marko Pecarski, tinejdžer iz Bajerna iz Minhena koji se već u uvodnim minutima pokazao kao značajno pojačanje za Partizan.

Ukoliko stigne centar dodatno bi se pojačala konkurencija, što je uvek zdravo, ali je ovime otprilike osiguran tim za prvo kolo ABA lige protiv MZT-a u Skoplju u petak uveče.

Ali pre toga, ovaj tim ‘parnog valjka’ će imati premijeru pred Grobarima sutra uveče kada će u verovatno prepunoj dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ gostovati šampion Evrope Fenerbahče sa Željkom Obradovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter