8
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEKA SEZONA POČNE: Fantastične vesti stižu iz ‘probuđenog’ KK Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.17 u 15:49

Navijači se svakako nadaju, a možda bi zaista ova sezona mogla da bude ona ključna za povratak kluba iz Humske na staze stare slave.

Neka igre počnu! Takva atmosfera ovih dana provejava u Košarkaškom klubu Partizan, čiji je igrački i stručni kadar u Baru na Superkupu ABA lige, ali je rukovodstvo u Beogradu i danas je završilo nekoliko izuzetno važnih poslova.

Naime, kako je potvrđeno HotSportu, KK Partizan je danas isplatio trojicu igrača zbog kojih mu je bio blokiran račun i zbog toga nije mogao da registruje nove igrače.

U pitanju su dugovanja prema Edu Muriću, Džamaru Vilsonu i Andreji Milutinoviću u ukupnom iznosu od oko 250.000 evra.

Tako će biti ukinuta suspenzija Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) u Ženevi i FIBA, te će crno-beli sa svim letošnjim novajlijama ući u novu sezonu.

Prema najavama, novi plejmejker tima Patrik Miler stiže tokom vikenda, i još će se možda čekati centar, kog je pre dva dana indirektno najavio trener Miroslav Muta Nikolić.

0
0

8 Komentara

  1. Sta pricas ti Vlado, ciji cist obraz?Zvezdin? 15 miliona, ej 15 miliona vam je drzava oprostila i zataskala. I ti o nekom obrazu pricas. Da imas obraza barem bi cutao. A prvo neigranje Evrolige je kraj i ove Zvezde ili kao se klub vec zove. I to je vrlo moguce vec ove sezone.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li vi mutanti stvarno mislite da imate bolju ekipu sada nego prosle sezone, i da ce te tek tako osvojiti aba ligu. Ne trcite pred rudu moze vas udariti a to ume da zaboli. Sezona jos nije ni pocela a vi se vec kurcite i duvate.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odlicno! Sigurno necete brukati srpsku kosarku u ABA ligi i biti poslednji, sledi Vam borba od sestog do osmog mesta! SAMO HRABRO!

    0
    0
    Odgovori
  4. Lizali d… sps-u,ds-u i sada sns-u i blokade padaju pojačanja stižu,a nas izbacivali iz pionira ali obraz je obraz i čast je čast

    0
    0
    Odgovori
  5. Bravo, PRAVILNO NAPISANO „PROBUDJENOG, trenutno smo bili malo ‘uspavani’ od strane organa zla, za razliku od UGASENOG KK Crvenog Zla, koji se NIKADA NECE PROBUDITI, bar NE pod tim „IMENOM“, LIMENKKKEEE IZRENTIRANEEE .!. XXAAXXAA .!. IMPERIJA UZVRACA UDARAC SLUGAMA ZAPADA I SEGREGACIJE SRB. !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter