Trener Partizana i pomoćnik Aleksandra Đorđevića, Miroslav Muta Nikolić objasnio je zašto je pecnuo Hrvate po dolasku u Beograd i šta mu je zasmetalo kod ‘komšija’.

Povezane vesti

Strateg Partizana je po povratku iz Istanbula rekao da će Hrvatska osovjiti zlato tek kada im selektor bude Srbin, ali i plejmejker, aludirajući na Jugoplastiku sa Božom Maljkovićem na klupi i Zoranom Sretenovićem na poziciji organizatora igre. Miroslav Nikolić je sada pojasnio zašto je pecnuo Hrvate.

– Prvo su oni govorili kako žele Srbiju u osmini finala, jer smo došli sa ‘trećim timom’, pa će lako da nas izbace. Mi smo sa tim takozvanim trećim timom došli do finala, a oni su otišli kući mnogo ranije. Dopala mi se ona fotomontaža na kojoj su dva Bogdanovića. Naš Bogdan u dresu ide u finale, a njihov Bojan je u odelu i sa torbom na ramenu za dom spreman – rekao je Nikolić.

Popularni ‘Muta’ je istakao da nema u planu da jednog dana bude selektor Srbije.

– Nekada sam hteo da budem selektor, ali sad više ne. Bilo je o tome priče posle odlaska Željka Obradovića, nije se realizovalo i to je to – zaključio je Nikolić.