Obično navijači za pojačanja kažu; ‘Ne verujem dok ga ne vidim u bojama kluba’. Zato će mnogim Grobarima laknuti posle ove slike.

Povezane vesti

Patrik Miler sleteo je u Beograd i već zadužio deo crno-bele opreme. Slika novog plejmejkera Partizana sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ potvrdila je reči Miroslava Mute Nikolića po završetku današnjeg meča sa Igokeom da je Miler stigao i da će se priključiti ekipi po njenom povratku iz Bara.

Upravo poraz od tima iz Laktaša je otkrio mnoge slabosti crno-belog sastava, a jedna od najvećih bila je upravo na poziciji ‘jedan’. Ne zato što je Vilijams-Gos loš igrač, nego zato što nije bilo nikoga da ga zameni, te je odigrao skoro čitav meč, a Tadija Tadić nije mogao da nadomesti iole kratak njegov odmor.

Zbog toga se najviše čeka dolazak Milera, uz naravno njegove atletske kvalitete, gde će možda igrati ponekad i u paru sa Vilijamsom. Vremena za uigravanje je sve manje, jer ABA liga počinje već sledećeg vikenda.

– Miler je stigao u Beograd, malo da osvežimo Vilijamsa, da imam dva plejmejkera na raspolaganju – rekao je danas Nikolić.

 – Ali, nećemo biti u formi u prvih tri, četiri kola – najavio je Nikolić iz Bara.

Pre toga, Partizan će u utorak u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igrati prijateljski meč i generalnu probu za početak sezone protiv šampiona Evrope Fenerbahčea.