8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO : KK Crvena zvezda

TURNIR NA KRITU: Zvezda još predaleko od evroligaške forme

Objavljeno: 22.09.17 u 21:36

U drugom polufinalu međunarodnog turnira na Kritu, Crvena zvezda je poražena od Olimpijakosa 70:56, s tim da naš šampion nijednog trenutka nije ugrozio prednost bratskog kluba.

Rano je još donositi bilo kakav sud, ali po viđenom na Kritu daleko je Crvena zvezde od potrebne forme za Evroligu. Olimpijakos je sa pola snage došao do finala turnira gde će igrati protiv Makabija – 70:56.

Grci su meč rešili u prvom poluvremenu kada su napravili prednost 39:22, po četvrtinama 17:10 i 22:12. Crvena zvezda je uspela u drugom poluvremenu da pobedi u obe četvrtine, ali sa minimalnom razlikom kako bi se ublažio ubedljv poraz.

Olimpijakos je do pobede vodio Nikola Milutinov sa 16 poena, dok je Roberts ubacio deset koševa. Kod Crvene zvezde po 14 poena su ubacili Milko Bjelica i Matijas Lesor, dok je Džejms Feldin ubacio svega sedam koševa.

Crvena zvezda u nedelju od 17.30 igra meč za treće mesto protiv Uniksa.

0
0

8 Komentara

  1. koprivnakoprivna… na ćemu si ti momče, verovatno imaš iste probleme kao i tvoj gazda, izvini, legenda… slepac vidi da ste u otimanju igrača uzeli sve same škartove, aje možda sam i preterao, ali dve- tri pobede su plafon.

    0
    0
    Odgovori
  2. …bice ‘bolje’, ALI za jedno 2-3 decenije, kada vam KK postane PUNOLETAN, k’o i ‘trenerrr’, a o ‘pojacanjima’ koje vam je Muta ‘smestio’ ne bih trosio reci… .!. XXAAXXAA .!. Dzaba vam tudji novci….

    0
    0
    Odgovori
  3. Vise puta sam ponoviio, a sad vidim a sam bio pravu,, da su Jovanovic i Jankkovic,gori od Nastica. Trebalo je dovesti Di Dzej kupera na poziciju plejmekera, bio bi najbolji asistent u Evropi. Ovako nije mi jasna selekcija u kojoj se dovode istro[eni igraci, a ne da se sansa Radanovu i Simanicu. Trebalo je dosvesti Kevina Dzonsa i Rajana tulsona, ovo je sada cist promasaj, sve osim Lesorta. Ovaj tim je za sredinu ABA lige. Tako je to kad Coovic izmislja toplu vodu, a videce reakciju Delija u Pioniru.

    0
    0
    Odgovori
  4. Dje ćeš ti nenade ikada ista ubosti,osim da na hotsport.rs napišeš komentar?tugo jedna….jesi sada srecan nakon poraza Zvezde na nekom glupom turniru…plaći i plakaces godinama u svim srpskim sportovima,a i nesrpskim…
    Ps.cetvrtak i petak evroliga u košarci pa na SK1 i uživancija ….a jedna pobeda i to nude pa uplati svoju 100 dinarku..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter