2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

IZJAVA KOJA ĆE IZAZVATI OPREČNE REAKCIJE JAVNOSTI: Ja sam odlučio da Teo ne ide u Tursku

Objavljeno: 22.09.17 u 11:00

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je zašto Miloš Teodosić nije bio u sastavu za Evropsko prvenstvo na kom je naša selekcija zauzela 2. mesto.

Kako je Đorđević rekao u intervjuu za „NIN“, odluku je doneo on:

– Odluka je bila moja! To sad prvi put javno kažem. Nisam hteo da se krijemo iza njega, a on nije bio dovoljno spreman. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača, trebaće nam još. Rekao sam mu da preskoči ovo takmičenje i preuzeo odgovornost. Služio se i bio zahvalan, razumeli smo se, rekao je Đorđević.

Potom je Đorđević progovorio i o onome što je, po njemu, nedostajalo za najsjajnije odličje:

– Nekoliko stvari je nedostajalo za zlato. Pre svega, još jedan dan odmora koji su imali Slovenci. Mnogi to neće razumeti, ali oporavak igrača je ključan na ovakvom turniru. A taj jedan dan znači mnogo. Drugo, da smo imali samo Stefana Markovića ili Nikolu Kalinića verujem da bi bila druga priča. Pokušao sam da ubedim Markovića, vidim da mu je srce u reprezentaciji, svaki dan mi je slao poruke. Još nisam odustao od njega, pokušaću ponovo, zaključio je selektor Srbije.

Našu reprezentaciju od novembra očekuju kvalifikacije za plasman na Svetsko prvensvo u Kini 2019. godine.

 

 

0
0

2 Komentara

  1. A, da smo napali Slovence preko centara ( gde su Slovenci najslabiji) gledali bi smo penal završnicu sa Bobijem koji odlično šutira sslobodna bacanja i naravno pobedili. A to je ipak zavisilo od tebe. Strateški si pogrešio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter