0
Košarka

FOTO: STARSPORT

EMOTIVNI TEO: Dudo, hvala i izvini!

Objavljeno: 22.09.17 u 19:07

Spektaklom u Atini srpski stručnjak Dušan Duda Ivković oprostio se od aktivnog bavljenja košarkom, a čestitke i emotivne poruke stižu sa svih strana.

Legende i zvezde svetske košarke uveličale su poslednji meč Dušana Ivkovića kao trenera u košarci. Ceo spektakl svojim prisustvom je uveličao i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Nažalost, pojedinih igrača koji su danas svetske zvezde opravdano nije bilo, a jedan od njih je i Miloš Teodosić. On je poslao poruku svom ‘košarkaškom učitelju’, a preneo ga je Informer.

– Malo je reči kako bih rekao svoje mišljenje o Dudi. On je uticao da budem to što jesam danas. Žao mi je što nisam bio na poslednjoj utakmici velikog šmekera i najvećeg trenera u Evropi. Hvala za sve – poručio je Miloš Teodosić.

Dušan Ivković je kao trener osvojio skoro sve što se osvojiti može, bio je prvak države sa Partizanom, PAOK-om, Olimpijakosom i CSKA iz Moskve. Sa crno-belima je pokorio Kup Radivoja Koraća, sa Olimpijakosom dva puta prvak Evrope, sa Dinamom iz Moskve osvajač Uleb kupa i sa AEK-om Kup Rajmunda Saporte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter