0
Košarka

FOTO: STARSPORT

250 STEPENIKA: Pešić, Đorđević, Rađa i ostali dolaze na premijeru filma o Bormiju (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.17 u 15:32

Skoro cela šampionska generacija i stručni štab iz Bormija okupiće se na premijeri dokumentarnog filma “250 stepenika“.

Film „250 stepenika“, autora Vladimira Pajića Paje, govori o putu koji je prošla ta generacija, iz koje se izrodio veliki broj zvezda i velikana. Svi oni u filmu govore i prisećaju se tog uspeha iz 1987. godine.

Premijeri u Beogradu prisustvovaće tadašnji selektor Jugoslavije Svetislav Pešić i članovi stručnog štaba profesor Milivoje Karalejić i doktor Ljubiša Dmitrović.

Od igrača dolazak su najavili: Aleksandar Đorđević, Dino Rađa, Nebojša Ilić, Samir Avdić, Slaviša Koprivica, Miroslav Pecarski, Zoran Kalpić i Teoman Alibegović. Kako su preneli organizatori, neizvestan je dolazak Vlada Divca, Tonija Kukoča, Radenka Dobraša i Luke Pavićevića.

Po završetku projekcije filma, Pajiću će se u razgovoru o filmu priključiti na sceni članovi ove zlatne generacije. U razgovoru će učestvovati i novinar Vladimir Stanković, koji će tom prilikom predstaviti knjigu „Bajka iz Bormija“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter