Trener Partizana istakao je posle poraza od Mornara da je njegov tim igrao očajno i da zbog toga gore ne može, već samo mnogo, mnogo bolje.

Povezane vesti

Partizan je sinoć poražen od Mornara u Baru u četvrtfinalu Superkupa ABA lige rezultatom 91:77 i razigravaće sa Cibonom za poziciju od 5. do 8. mesta.

Logično da novi strateg crveno-belih Miroslav Muta Nikolić nije bio zadovoljan prikazanim, ali je imao opravdanje za to.

– Imamo obavezu da pravimo neke igrače i ako možemo nekog da pobedimo. Mislim da će Partizan igrati mnogo bolje jer od ovog gore ne može. Obrukali smo se!

– Ali, došao sam dosta kasno i ovo je prva moja utakmica. Praktično smo imali jedan trening. Pokušali smo da malo uigramo ekipu. Bez obzira na to jako smo slabo odigrali – rekao je posle meča Nikolić.

On je tek u ponedeljak stigao u Beograd sa Eurobasketa u Istanbulu, a već u utorak putovao u Bar sa svojom novom ekipom. Nije imao nimalo vremena za bilo kakvo upoznavanje sa ekipom i protivnikom.

– Imaćemo više vremena da se spremimo, nisam ni znao ko igra ovde, nisam znao da je Boris Bakić tu. Nisam imao nikakav skauting, prilagođavali smo se tokom utakmice. Bićemo bolji sigurno – poruka je Mute Nikolića.