U sklopu „Media day“-a, tokom kog je Crvena zvezda predstavila tim za nastupajuću sezonu, odigran je revijalni meč između marketing tima crveno-belih i novinara koji prate Zvezdu.

Povezane vesti

I, kako je obljavljeno na zvaničnom sajtu Zvezde, ekipa sačinjena od ljudi koji rade u organizaciji Zvezdinih mečeva trijumfovali su nad novinarima:

– KK Crvena zvezda mts održao je ’’Euroleague Media day’’ pred početak takmičarske sezone 2017/2018. Nakon treninga Zvezdinih prvotimaca, na parket ’’Kombank arene’’ istrčao je menadžment Crvene zvezde pojačan volonterima koji su neizostavni deo tima koji svakodnevno ulaže veliki napor da organizacija utakmica i propratnih događaja bude na najvišem nivou.

Zvezda je malo izmenila svoj tim u odnosu na prethodne godine kada je menadžment bio predstavnik crveno-belih na utakmici protiv novinara. Baš kao što je slučaj sa prvim timom crveno-belih, tim je bio nov, ali su ambicije ostale iste pa je tako ostvarena nova pobeda.

Rezultat ni ovog puta nije bio u prvom planu, već dobra zabava i želja da se učvrsti dobra saradnja između menadžmenta Crvene zvezde mts i novinara koji prate crveno-bele. Misija je bila uspešna, a verujemo da će prilika za revanš biti već sledeće godine na istom mestu, navedeno je na sajtu KK Crvena zvezda.