Sada je ipak kasno da se ponovo aktuelizuje priča oko dolaska u Crvenu zvezdu.

Povezane vesti

Plejmejker Barselone i naturalizovani Amerikanac u reprezentaciji Crne Gore, Tajris Rajs, odstranjen je iz prvog tima katalonskog kluba i prebačen je u rezervni sastav jer više nije u planovima novog trenera Sita Alonsa.

Promenom na klupi Barse Rajs je ispao iz konkurencije, tim pre što se nije najbolje pokazao ni na Eurobasketu, baš kao ni cele prošle sezone u Blaugrani, gde se uklopio u ‘sivilo’ celog tima.

Kada se na to pridoda da su u tim stigli Tomas Ertel i Fil Presi, jasno je da za Rajsa više nema mesta.

Njegov je problem što su gotovo svi rosteri za narednu sezonu popunjeni, pa i Zvezdin, gde se njegovo ime najviše provlačilo među navijačima, dok na ‘keca’ na Malom Kalemegdanu nije stigao Tejlor Ročesti.

– On je još uvek na tržištu. Razgovaramo sa par timova. Završio je Eurobasket sa Crnom Gorom i vratio se u Barselonu. Razgovarao sam sa njim i objasnio mu da ne računamo na njega iz sportskih razloga. Trenutno radi sa Barselonom B, ali neka svima bude jasno da on neće igrati za naš drugi tim. Nadamo se da ćemo mu uskoro pronaći novi angažman – potvrdio je prvi operativac Barselone Načo Rodrigez.