0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/Media pro

ABA SUPERKUP: Pala Igokea, Mega u polufinalu

Objavljeno: 20.09.17 u 19:54

Košarkaški klub Mega Bemaks plasirao se u polufinale Superkupa ABA lige nakon pobede nad Igokeom 83:72.

Enis je u pobedničkom timu bio Enis sa 23 poena, Fundić je ubacio 15, dok su Lazić i Bitadze dodali po 12, a spisak dvocifrenih zaključio je Rebić sa 11.

S obzirom na to da je moja ekipa dosta mlada i da je svake godine sve mlađa, mogu da budem zadovoljan. Ipak, ne smeju sebe da dovode u situaciju da povedu sa 20 razlike, pa da dozvole da ih protivnik stigne i uđu u egal završnicu. Međutim, kako budemo sazrevali, bićemo sve bolji, rekao je trener Dejan Milojević.

U borbi za finale Megu očekuje duel sa Cedevitom:

Biće to prava provera za nas. Iz svakog meča ekipa nauči nešto novo i pokaže kvalitete. Moramo da zadržimo ovu energiju i nadam se da ćemo, kako vreme bude odmicalo, da ćemo tako da sazrevamo.

 

Kroz osmeh je Milojević prokomentarisao dvoranu u kojoj je odigran susret:

Volim da igram u ovoj dvorani, Bar je košarkaški grad, pobeđivao sam već ovde u ABA ligi, mada 2010. kada sam bio tim menadžer kadetske reprezentacije baš na ovom mestu smo izgubili od Turske trojkom od table u poslednjoj sekundi, zaključio je mladi trener Mege.

Sa druge strane, trener Igokee Dragan Bajić bio je daleko od zadovoljnog pruženim:

Igrali smo opet bez energije, sa puno promašenih zicera. Bez obzira što je ovo prijateljska utakmica, ne smemo da dozvolimo sebi da budemo dekoncentrisani i u odbrani i u napadu. Međutim, hajde da kažemo da je ovo posledica malog broja pripremnih utakmica. Ne smemo sebi da dozvoljavamo ovakve padove, da igramo bez razmišljanja i da stalno stižemo rezultat, istakao je Bajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter