3
AdmiralBet ABA Liga

SPEKTAKL: Crvena zvezda predstavila nove dresove (FOTO)

Objavljeno: 19.09.17 u 21:32

Spektakl na Malom Kalemegdanu gde su navijači Crvene zvezde sa pretplatnim ulaznicama mogli da prisustvuju promociji novih dresova.

Proizvođač je ‘Nike’ uradio je dve garniture dresova. Jedna je standardna crveno-bela, a druga varijanta je skroz plava. Moramo reći da nas je ona baš oduševila. Ocenite sami, vaš sud možete ostaviti u komentarima na našem sajtu…

 

0
0

3 Komentara

  1. Gadi mi se sve za tu vestacku tvorevinu, sve nesto na silu se radi a instituciju pokusava da ugasi a videlo se ko je ko na ovom evropskom prvenstvu kad ugasis instituciju gasis i reprezentaciju gospodine predsednice, da vas podsetim samo na imena i prezimena:
    Bogdan Bogdanovic
    Lucic
    Milosavljevic
    Macvan
    Bircevic
    Da nisu bili oni gde bi bili ???

    0
    0
    Odgovori
    • Podseticu te samo da Bircevic i Macvan nisu produkti Partizanove skole, vec kao formirani igraci dosli i ako tako gledamo, onda spomenimo Lazica, Marjanovica, Stimca, Gudurica, Jovica, Micica i Kuzmic!? O cemu pricas ti decko ovde?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter