1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PORUKA SALETA ĐORĐEVIĆA KOJA SLAMA SRCA: Stefan Jović otkrio reči selektora za knedlu u grlu

Objavljeno: 18.09.17 u 19:43

Pre nekoliko minuta završen je doček košarkaša Srbije nakon evropskog srebra, a prilikom jednog intervjua nakon konferencije za medije u beogradskoj Kraun Plazi Stefan Jović, plejmejker reprezentacije Srbije, otkrio je i najteži trenutak finalnog meča protiv Slovenije.

Jović je tokom polufinala protiv Rusije doživeo povredu zgloba, a u pomoć su priskočili mnogi stručnjaci, kojima je doskorašnji plejmejker Crvene zvezde zahvalio, a među kojima se našao i Novak Đoković:

Novak Đoković uključio se odmah i hvala mu do neba. Ljudi iz Beograda koji su bili u kontaktu sa medicinskim timom su čak i došli u Istanbul da se priključe rehabilitaciji. Uzimao sam sve te stvari na svoju odgovornost, ali je ipak svakim minutom bilo sve gore i gore, otkrio je Jović.

Ubeđen je da bi ishod utakmice bio drugačiji da su on i Branko Lazić bili potpuno spremni:

 

Da smo Lazić i ja igrali, imali bismo mnogo agresivniju odbranu, što nam je bilo potrebno za takvu utakmicu. To, prosto, nismo imali, a ja jednostavno nisam mogao da odgovorim na fizičku igru Dragića, koji je NBA igrač. Generalno, zbog toga mi je jedino krivo i eto… Bilo bi verovatno drugačije da smo bili zdravi, istakao je sjajni organizator igre.

Ipak, jedan trenutak se posebno izdvaja, i nema sumnje da će ova rečenica izazvati bujicu emocija kod ljubitelja košarke:

Kad sam izašao iz igre i kad mi je Sale pružio ruku i rekao: ‘To je to za danas’. Bilo mi je veoma teško, dodao je Jović.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu porazom od Slovenije 93:85.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter