2
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

KOMPLEKSI SU NEIZLEČIVI: Hrvatski mediji – ‘Baš nam je Dragić’!

Objavljeno: 18.09.17 u 10:30

Košarkaška reprezentacija Slovenije je zasluženo osvojila zlato na Eurobasketu u Turskoj, a Hrvati su izgleda od za sebe ‘dva zla’ izabrali manje, te pokazali da su narod sa najvećim kompleksima u Evropi.


Slovenija je šampion Evrope! Bravo, Slovenci! Goran Dragić, Luka Dončić i Klemen Prepelič odveli su ‘deželu’ do najvećeg sportskog uspeha ikada. Ipak, izgleda da su se od Slovenaca tituli više obradovali Hrvati, koji se uvek vode onom da ‘komšiji crkne krava’, pogotovo ako su preko tarabe Srbi.

Tako je portal ’24 sata’ dao naslov ‘Baš nam je Dragić, Utrpao 35 i Sloveniji doneo evropsko zlato’. Tu nije bio kraj pa je sledeći naslov bio ‘A ko bi bio kriv nego sudije?! Srbi tvrde da su im ukrali zlato’.

‘Index.hr’ je bio nešto objektivniji i dao je naslov da je Srbin uništio Srbiju, da je svaki koš slavio sa tri podignuta prsta, a onda napunio drugu domovinu.

Takođe, da podsetimo ‘komšije’ da je Srbiji ovo bila treća medalja i to srebnra na četiri poslednja turnira, gde smo na dva gubili od ‘drim tima’. Oni su poslednji put na postolju 1995. godine, pobegli su sa postolja da ne vide šampione, a sada pobednički podijum gledaju samo preko TV-a. Bez sumnje ovo poraz Srbije je najveći uspeh hrvatske košarke od 1992. godine i Olimpijskih igara u Barseloni.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter