2
Evrobasket 2022

FOTO; www.kzs.si

EDO MURIĆ PRED FINALE: Igramo lepše i bolje od Srbije

Objavljeno: 17.09.17 u 12:53

Srbija i Slovenija odmeriće snage u finalu Eurobasketa 2017 od 20.30 časova u Istanbulu.

Krilni košarkaš slovenačke reprezentacije Edo Murić je izjavio da je ovo finale šansa njegove generacije.

– Hteli smo Srbiju u finalu, dobili smo je, jedva čekam da se vidimo na parketu. Plasman u top dva je velika stvar za obe reprezentacije. Za nas jer smo prvi put tu, dok Srbija nije imala sreće sa povredama u pripremnom periodu i na samom šampionatu, nema mnogo igrača i veliki je uspeh finale sa tom ekipom. Ova utakmica je ‘tačka na I’, ne znam da li ćemo opet imati ovakvu priliku. Nadamo se zlatu, daćemo maksimum kako bismo ostvarili cilj, rekao je Murić, a preneo Blicsport.

Bivši košarkaš Partizana smatra da je Slovenija više pokazala na Evropskom prvenstvu od Srbije, ali da je naša selekcija iskusnija.

– Mi mnogo lepše i bolje igramo ovo Evropsko prvenstvo, a Srbija je iskusnija što se tiče nastupa u finalima, pa su šanse 50:50. Oni imaju igrače koji stalno igraju finala, vidite kako Bogdan Bogdanović ove godine vodi Srbiju. To je neverovatno. Iskustvo je na njihovoj strani, ali mi igramo lepše od svih ekipa. Ipak, to ne znači ništa, finale je jedna utakmica, nosi puno pritiska, titulu će osvojiti ona ekipa koja se bolje snađe na terenu. Verujemo da ćemo se mi na kraju radovati, dodao je Edo Murić.

0
0

2 Komentara

  1. Stvarno ne razumem ovoliku euforiju Slovenaca. Pa ovaj Muric kod nas nebi bio ni na skeneru za reprezentaciju. Ok Doncic, Dragic ostalo puki prosek. Pa zivo me zanima sa cim ce ispod kosa. Trojke i mi umemo da gadjamo, ili te krene ii ne…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter