3
Evrobasket 2022

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 15.9.2017. Istanbul, Turska, 14. Septembar 2017. Srbija - Rusija, Serbia - Russia (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

KRAJ SAGE: Jović igra, evo šta je rekla magnetna rezonanca…

Objavljeno: 16.09.17 u 11:54

Košarkaška reprezentacija Srbije će ipak sa 11 igrača ući u veliko finale sa Srbijom, jer Aleksandar Đorđević može da računa na sjajnog plejmejkera.

Svi su spremni, sem Branka Lazića. Ma, ući će i on ako bude trebalo. Magnetna rezonanaca rekla je svoje u vezi povrede Stefana Jovića. Nije ništa ozbiljno, distorzija zgloba, naš lekarski tim će učiniti sve da Stefan Jović zaigra protiv Slovenije.

– Radili smo magnetnu rezonancu, sve je ok. Nema ozbiljnije povrede. On je i meni juče rekao da želi da igra, da će moći da igra. Nije nam to poželjno i potrebno, ali kakva je ovo godina bila, uopšte me ne čudi. Sada moramo da gledamo dobro kada prolazimo ulicu, da ne prelazimo na žuto nego samo na zeleno – našalio se Aleksandar Đorđević.

Razočarenje za navijače Slovenije, Luka Dončić će imati pravog čuvara pored sebe.

0
0

3 Komentara

  1. Piše u tekstu: …“Košarkaška reprezentacija Srbije će ipak sa 11 igrača ući u veliko finale sa Srbijom…“ Kad malo bolje razmislim, nije ni greška ovo 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde Joviću do kraja!!! Imaš šansu karijere da pored Bogdana kralja koristiš dati prostor i zatrpavaš koš!

    Samo hrabro!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter