1
Evrobasket 2022

FOTO:STARSPORT

VELEMAJSTOR DRAGIĆ: Želim Srbiju u finalu, a onda ću da se urokam!

Objavljeno: 15.09.17 u 09:52

Slovenija je srušila Španiju i sa 20 razlike joj oduzela priliku da brani zlato od pre dve godine, a sve to na krilima maestralnog Gorana Dragića.

Popularni ‘Dragon‘ nije stigao do svog proseka po poenima, ali je genijalno dirigovao igrom Slovenije i odveo je do pobede od 92:72 nad prvim favoritom za osvajanje Eurobasketa.

– Još nisam svestan šta smo uradili. Veoma sam srećan jer je Španija najbolji tim u prethodnoj deceniji. Ovo mi je bila najduža utakmica u karijeri, na klupi sam se pitao da li će se ikada završiti – izjavio je posle meča Dragić.

Tradicija mu je bila da posle svake pobede popije pivo, a već je najavio šta će učiniti posle finala.

– Sada ću ponovo da popijem jedno pivo, a posle Evropskog prvenstva ću da se urokam – istakao je Dragić.

Otkrio je i za koga će navijati da ga dočeka u finalu.

– Želimo Srbiju u finalu. Iskusnija su ekipa i mislim da mogu da pobede Rusiju. To bi bio pravi derbi – rekao je Dragić.

0
0

1 Komentara

  1. Ajde brate Srbine, sa svojim mladim Srbinom Lukom… odradili ste sto ste odradili, a uradili ste gotovo nemoguce za Slovenijo, sad u finalu nesto uradite i za Srbiju!!! Sala na stranu, ali ima nesto u tom srpskom koenu,valjda je svima jasno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter