4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

KK PARTIZAN: Grobari, od vas je mnogo puta zavisilo hoćemo li pobediti!

Objavljeno: 14.09.17 u 11:21

Do starta nove klupske košarkaške sezone ostalo je veoma malo, a Partizan je u pradoju pustio sezonske ulaznice po pristupačnim cenama.

Crno-beli će se i ove sezone boriti na četiri fronta. Da bi se postigao željeni rezultat potrebno je dovesti poslednje, ali najveće pojačanje za jedan klub – navijače. Partizan je danas u prodaju pustio sezonske ulaznice koje će važiti za mečeve u ABA ligi, Superligi Srbije i Evrokupu. Cenu su pristupačne. Tribine su 8.500 dinara, parter je 15.500, plava loža 24.000, Bela loža 42.000, a VIP loža 48 hiljada dinara.

– Detalj koji je nebrojeno puta u istoriji KK Partizan odlučivao o tome da li će naš klub pobediti ili biti poražen, jeste podrška sa tribina. I ovoga puta, klub poziva svoje navijače da budu uz crno-beli tim na svakom meču – poručili su iz Partizana.

Karte će se prodavati pute portala ‘Tiketlajn’ od 10 do 16 časova. Partizan prvi zvanični meč na svom parektu igra 7. oktobraprotiv FMP-a.

CENE

Tribine: 8.500 dinara
Parter: 15.500 dinara
Plava loža: 24.000 dinara
Bela loža: 42.000 dinara
VIP loža: 48.000 dinara

0
0

4 Komentara

  1. ..idemo braco Grobari SVI K’O JEDAN, da pokazemo razliku i sta znaci biti KK i Institucija sa SVOJIM NAVIJACIMA, a sta mutant sa izrentiranim i da nije isto igrati pred tudjom ili nemati svoju publiku, napr. kao Mega ili FMP-e 1 i 2 i ne razumem onda razlog bitisanja takvih klubova, sta im je sportski cilj, osim STICANJA NOVCA ZA GAZDU tj. VLASNIKA KK..??!!!
    Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Glodare do jaja, opet te zulja ZVEZDA? Da li je neko pomenuo Zvezdu, osim tebe, pacenice…
      Mnogo ti je tezak zivot…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter