Košarkaški klub Crvena zvezda je danas doveo verovatno i poslednje pojačanje u vidu Pere Antića i od pesimiza, Delije je uhvatila neviđena euforija.

Povezane vesti

Leto je počelo egzodusom, Crvenu zvezdu su napustili Čarls Dženkins, Nejt Volters, Dion Tompson, Luka Mitrović, Stefan Jović, Marko Simonović, Marko Guduruć i Ognjen Kuzmić. Ostali su samo Petar Rakićević, Nemanja Dangubić, novi kapiten Branko Lazić, Ognjen Dobrić i krilni centar Milko Bjelica. Potpuni pesimizam kod Delija zavladao je kada je Dejan Radonjić napustio klupu Crvene zvezde.

Ipak, nešto novca je zarađeno i predsednik kluba Nebojša Čović krenuo je u izgradnju neke nove Zvezde. Za trenera je postavljen mladi i perspektivni trener Dušan Alimpijević, a pomagaće mu legenda crveno-belih Milenko Topić. Prvo pojačanje bio je iskusni Marko Kešelj, a potom su iz Amerike stigli Stefan Janković i Nikola Jovanovića. Napoziciji plejmejkera doveden je Nikola Radičević, to je malo ohrabrilo Delije, ali je pesimizam ostao tu.

Došao je red na strance. Prvo, pa muško, na poziciji ‘beka rešetača’ doveden je Džejms Feldin. To je bio samo početak, nada u jaku Crvenu zvezdu se vratila dolaskom Matijasa Lesora, ‘francuske zveri’. Optimizam i euforija su zavladali pre nekoliko dana kada je za prvog pleja doveden Amerikanac Tejlor Ročesti. Potpuna ‘eksplozija oduševljenja’ dogodila se večeras kada je zvanično na Mali Kalemegdan vraćen Pero Antić.

Tako će tim Crvene zvezde ove sezone činiti: Marko Kešelj, Nikola Radičević, Nemanja Dangubić, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Džejms Feldin, Stefan Janković, Tejlor Ročesti, Matijas Lesor, Nikola Jovanović, Milko Bjelica, Aleksa Radanov, Dejan Davidovac i Stefan Lazarević.

Kako vam se čini tim Crvene zvezde? (možete u komentarima, ali i u anketi ispod teksta)

Kako vam se čini 'nova' Crvena zvezda?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...