0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

DVOSTRUKI ARŠINI: Turci oterali Srbe sa Eurobasketa zabranivši im najmiliji odevni predmet!

Objavljeno: 11.09.17 u 14:45

Organizatori Eurobasketa u Istanbulu doneli su odluku zbog koje su mnogi navijači Srbije odustali od daljeg praćenja šampionata uživo.

Ovogodišnji Eurobasket, izuzev kada su igrale selekcije domaćina četiri grupe, kao i sinoć u duelu Turska-Španija, izuzetno je slabo posećen, a organizatori su se potrudili da i ovo malo publike oteraju sa tribina dvorane ‘Sinan Erdem’.

Naime, kako prenose ‘Novosti’, nekolicina navijača Srbije odlučilo je da se vrati u Srbiju, iako su zbog Evropskog prvenstva uzeli godišnji odmor, zato što im je zabranjeno da na utakmice dolaze sa – šajkačama.

– Odlučili smo da drugi deo takmičenja pratimo iz Srbije. Našoj reprezentaciji želimo da nam donese zlatnu medalju po koju smo došli u Tursku. Smatramo da je bolje da završnicu pratimo preko TV ekrana, ali sa šajkačama na glavama, jer smatramo da one donose sreću našim košarkašima – rekli su ti navijači za ‘Novosti’.

Kao što rekli, nastavljaju od kuće da bodre ‘orlove’, a imaju plan za doček.

– Naravno, šajkače će ih dočekati na aerodromu – dodali su.

Interesantno, nisu svim navijačima zabranjena nacionalna obeležja, sudeći po slikama i snimcima sa ostalih utakmica. Izgleda da su opet na Srbima primenjeni ‘dvostruki aršini’…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter