0
Evrobasket 2022

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija - Madjarska, Serbia - Hungary 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ĐORĐEVIĆ: Poveli, pa pali! BOGDANOVIĆ: ‘Egal’ je ako ne povedeš 20 razlike!

Objavljeno: 10.09.17 u 16:52

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Mađarsku u osmini finala Eurobasketa 86:78, a selektor Aleksandar Đorđević imao je šta da zameri ‘orlovima’.

Selektor Srbije je istakao da je ponosan na svoje momke, ali da ne smeju da se dešavaju padovi u igri kao protiv Mađarske, jer će to neka jača ekipa iskoristiti.

– Dobro je bilo u početku, a onda smo po našem starom običaju mislili da je sve gotovo. Nismo dali sve od sebe. Igrači su nekako previše opterećeni rezultatom, trebalo bi malo da uživaju. Neki su prvi put ovde u nekim novim ulogama. Ipak, mislim da imamo ono što nam je potrebno – rekao je Aleksandar Đorđević.

Osvrnuo se selektor i na sledećeg rivala u četvrtfinalu, a to je Italija.

– Imamo teškog, jakog protivnika, jednog od kandidata za medalju, što sam rekao odavno. Samo moramo da se odmorimo, da se naspavamo, da se fokusiramo i da se spremimo za četvrtfinale. Za to smo radili.

Bogdan Bogdanović je rekao da Mađarska nije potcenjena i da je sigurno samo kada vodiš sa više od 20 poena razlike.

– Nismo ih potcenili, jednostavno takva je igra. Ako ne prelomiš i ne odeš na 20-22 poena razlike, protivnik se uvek vrati na 10 i onda to postane utakmica na dva-tri poseda. Dobro je što smo pobedili. Treba da se odmorimo i spremimo za Italijane – rekao je prvi strelac srpskog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter