0
Evrobasket 2022

FOTO: euroleague.net

ADAM HANGA PRED SRBIJU: Došlo je vreme da uživamo

Objavljeno: 09.09.17 u 12:28

Najbolji košarkaš mađarske reprezentacije Adam Hanga poručio je u razgovoru sa novinarima u Istanbulu da će potpuno rasterećeno ući u meč sa favoritom, selekcijom Srbije.

 

Bili smo veoma srećni što učestvujemo na Evropskom prvenstvu i ostvarili smo cilj plasmanom u osminu finala. Sada je došlo vreme da uživamo. Nastavićemo da igramo kao tim. Biće teško protiv Srbije koja je težak protivnik, ali nećemo podići ruke i predati se bez borbe. Srbija je jedan od favorita na turniru. Bolji su od nas, imaju bolje igrače. Mi se držimo toga da igramo kao tim – izjavio je Hanga u Istanbulu.

Najbolji igrač Mađarske u potpunosti je odbacio pritisak i za to istakao valjan razlog.

– Ne osećam pritisak, tako nešto nije potrebno. Plasirali smo se u osminu finala, pobedili na Evropskom prvenstvu posle više od 40 godina, pritiska nema – rekao je Adam Hanga.

Meč između Srbije i Mađarske igra se u nedelju od 14:15h u istanbulskoj dvorani ‘Sinan Erdem’. Pobednik će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Finska-Italija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter