0
Košarka

FOTO: Fiba

NBA: Boston predstavio Kajrija Irvinga (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.17 u 21:00

Sada već bivša zvezda Klivlenda predstavljena je kao najveće pojačanje Bostona ovog leta, a evo šta je ‘pakleni šuter’ poručio medijima.

Trejd Klivlenda i Bostona je završen. Kavsi su dobili Ajzeu Tomasa, a Seltiksima je pripao Kajri Irving. Sjajni plejmejker je danas predstavljen u Bostonu.

– Jedva čekam da istrčima na parket i pokažem sav svoj potencijal. Drago mi je što ću raditi sa možda i najboljim trenerima u ligi. Boston je došao u pravo vreme po mene i vreme je bilo da nas sudbina spoji – počeo je Irving i dodao:

– Nisam ovde da upirem prstom u pojedince i da ukazujem na konkretne probleme, jer mi to uopšte nije važno. Jednostavno, bilo je vreme da uradim ono što je najbolje za mene. Želim da budem srećan i u grupi ljudi u kojoj ću moći da rastem. Ovim rečima ne želim nimalo da pomutim uspomene na šest godina provedenih u Klivlendu, jer je to bilo sjajno iskustvo – zaključio je Kajri.

Prva zvezda Bostona će naredne sezone nositi broj ’11’. Pored Karija Irvinga predstavljen je i Gordon Hejvord.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter